Hoteller i Bangkok

Før du booker hotel bør du læse beskrivelserne af områderne nedenunder eller andre steder på siden, så finder du lettere et hotel der passer til ønskerne. Hver bydel i Bangkok byder på forskellige oplevelser og muligheder, så det er en god ide at beslutte sig om hvad der er vigtigst før man booker.

Riverside

Der er ingen tvivl om at Bangkoks bedste hoteller ligger langs Chao Praya floden. Ud over at have en fantastisk udsigt og kort adgang til flodens transport system, er området også centralt placeret mellem turistattraktionerne i den gamle bydel og shopping ved Siam Square, Sukhumvit og Silom. Desuden er der kort afstand til Chinatown. De fleste hoteller er i den dyrere end, men et hotel som Centre Point er et rigtig godt valg til rimelige priser og meget populært. Vær opmærksom på at de af hotellerne der ligger på den vestlige bred af floden (Millenium Hilton og Royal River) er afskåret fra resten af Bangkok af floden og man skal derfor have en shuttle færge for at komme over på den anden side.

Sukhumvit

Sukhumvit er Bangkoks shopping og underholdnings distrikt med masser af gode restauranter, natklubber og indkøbscentre. Den øvre del af Sukhumvit (omkring Sukhumvit Soi 4) huser også ‘red light’ områderne Nana Plaza og Soi Cowboy, men de er ikke iøjenfaldende. Alligevel er området måske knapt så egnet for par og familier, hvor det er bedre at bo lidt længere nede af gaden, på fx. Rembrandt Hotel. Sukhumvit er populært fordi området er fuld af oplevelser og har adgang til Skytrain og MRT, så det er nemt at komme rundt til resten af byen derfra. Sukhumvit Soi 11 er en af Bangkoks mest spændende gader med mange gode restauranter og natklubber – blandt andet fashionable Bed Supperclub.

SE ALLE HOTELLER I BANGKOK HER

Kao San Road / Den gamle by

Området omkring Kao San Road er det historiske centrum i Bangkok og det er her langt de fleste turistattraktioner findes. Det er et spændende område med masser af historie, kultur og liv. Kao San Road er det berømte backpacker kvarter, altid populært med rygsækrejsende og andre som vil have en sjov aften i byen. Hotellerne her er i den billige ende og ikke af samme standard som andre steder. Den gamle by ligger lidt isoleret fra resten af byen, så man er lidt afhængig af taxier eller bedre kan man tage en flod færge.

Siam Square / Centrum

Siam Square området er det moderne Bangkoks centrum. Ved den travle BTS station Siam ligger Bangkoks største og bedste shopping centre, MBK og Siam Paragorn. Her ligger også Siam Square som er et ungt og trendy område med masser af butikker og cafeer. Det store og prestigefyldte Chulanlongkorn University ligger også her og det gør at området er ungt og populært med studerende. Siam er et rigtig godt sted at bo på grund af de gode transport muligheder. Der er kort til shopping og restauranter og man kan tage begge BTS ruter derfra, så der er kort vej til seværdigheder og oplevelser.