Hoteller i Pattaya

En kombination af by/strand oplevelser og får du med overnatninger på hoteller i Pattaya by. I dagstimerne kan du solbade på Pattaya Beach hvor parasoller og liggestole altid står parat til dig.

Besøg nogle af de utallige hyggelige restauranter, caféer og barer der findes i sidegaderne mellem Beach Road og Second Road. Fra Pattaya Beach er der desuden færge afgange til den lille ø Koh Larn. Når mørket falder på vil du være i centrum for det vilde natteliv som Pattaya er kendt for, og de bankende rytmer kan høres i næsten enhver afkrog af byen – dog vil du finde de mest aktive nattelivs gader være at finde i det nordlige Pattaya – hvor den populære “Walking Street” er indenfor gå afstand.

SE ALLE HOTELLER I PATTAYA HER

Området ved Jomtien Beach

Jomtien Beach ligger kun omkring 10 – 15 minutters kørsel fra Pattaya by – og dagen lang valfarter de små lokale songtaew busser frem og tilbage til Pattaya. Selvom Jomtien Beach er en travl strand med mange hoteller, restauranter og barer vil du her få en mere afslappet følelse af at være på en strand destination. En del danske restauranter og barer findes ved hotellet “White House Resort”.